Nedenfor ses et udvalg af unikke natur- og fritids projekter til salg.

Kontakt os for yderligere information, aftale og fremvisning.

Hvis du ikke lige finder det du søger efter her på siden; så hører vi gerne fra dig, da vi har en række projekter undervejs, som endnu ikke er lagt ud på nettet.

De fleste transaktioner foregår som diskretionssalg, så det er derfor en god idé at være registreret i vort kartotek, uanset om du er køber eller sælger.Sag nr. L00535LV:

For den eventyrlystne investor:

11 ha idyllisk skovejendom med jagthytte / fritidshus, til salg i Letland.


Jagthytte / fritidshus med mange muligheder.

Huset ligger i de smukke og uspolerede lettiske skove ved en privat sø, der tilhører ejendommen. Søen er perfekt til fiskeri og badning. Sauna er bygget 5 meter fra lignende. Udyrkede marker og skov med areal på 11,53 hektar omgiver huset.

Fra huset er der udsigt over skove og ukultiverede marker, fyldt med vilde blomster og fugle. Området er også et yndet hvilested for hjortevildt. Der er elge, mange vildsvin og andre mindre dyr som ræve og bæver i området.

Bjælkehuset er på 179,4 m2 i to etager.

Sag nr. L00493PL:

35 hektar enestående og smukt skov- og sø ejendom til salg i Polen.

I den vestlige udkant af det idylliske Masuriske Sølands Distrikt i Polen, mellem grønne enge, imponerende skovområder, bredde vidder og ved fortryllende søer ligger et mageløst naturområde, der nu udbydes til salg.

Se et panorama billede her  

Uspoleret natur med endeløse muligheder for den passionerede naturelsker. Her er der mulighed for at dyrke alle sine naturinteresser. Den gavmilde natur byder sig villigt til med rige muligheder for fantastiske jagt- og lystfiskeroplevelser.

I alt 35,2 ha skov- og sø ejendom til salg.

Se en præsentation her  

Der er rig mulighed for at bruge dette område til bare at nyde naturen, bygge fritidshus i naturen, for privat eller kommerciel ferie-, jagt- og lystfiskeroplevelser, og/eller at udvikle et unikt ’agroturistisk hotel’ på ejendommen.

Se en billedserie her  

Se et panorama billede her  

Polen er for mange jægere Europas jagtland nr. 1. Jagten her er for alle – både for den uerfarne førstegangsjæger samt for jægeren med mange års erfaring. I Polen findes alle foretrukne vildtarter, og bestandene er meget tætte.
Den polske stat ejer retten til jagt og fiskeri af vilde dyr. Man skal overholde specifikke regler for jagt og fiskeri.

Se en præsentation her  

Kontakt os    for aftale, yderligere informationer og præsentation.

Ref. no. L00500LT:

Exciting nature & leisure property for sale:

Organic farm in Lithuania.

Are you passionate about nature, animals, hunting and/or angling ?

Are you looking for an alternative and exciting investment for your nature and leisure experiences ?

So, this organic property in Lithuania can be something for you !

The property is founded in a beautiful landscape, surrounded by lakes and rivers, and offers infinite nature experiences, regardless whether you just want to experience and enjoy the unspoiled nature or to use it for animal husbandry, hunting or fishing, etc.

The farm can be run for leisure & pleasure, as a family business, or it can be expanded and used for extensive production.

See a slideshow here  

The property consists of:

  • 220 hectares of land (20 hectares are rented)
  • All the pastures are bordered by the river and lakes (safer grazing)

  • 100 units of beef cattle (Red Angus, from Germany)
  • All the cows are young (second-third calve)

There are good opportunities to expand the property, if desired.

The breeding of the organic cattle can make a significant contribution to the operation of this nature property while taking part in a significant natural care.
The cattle breeding may take place in collaboration with the current owner (Optional).

Investing in a natural area does not just have to be an expense.

Unlike passively investing in securities, a natural area can be a good and active investment, which in the long run will make good money for the owner while providing a unique place to use and enjoy nature.
Read more here  

The Lithuanian State owns the right to hunting and fishing for wildlife. This means that you must comply with certain rules for hunting and fishing.
Read more here  


The property is a private property, including the 20 ha rented. A potential transaction will take place in the form of purchase of shares in a Lithuanian limited company that owns all assets.


Contact us    for agreement, further information and presentation.

Sag nr. L00491PL:

Investeringsmulighed i det Masuriske Sølands Distrikt i Polen.

Masurien,
Europas grønne lunge ! ....

Det storslåede Masuriske Sølands Distrikt, beliggende øst for Olsztyn, er et storslået grønt landområde med bølgende bakker med utallige søer og spredte skove. Små husmandsbrug og charmerende små byer er spredt over områderne. Distriktet er centreret omkring søen Śniardwy og søen Mamry og dets tilstødende farvande. Over 15% af arealet er dækket af søer og yderligere 30% af skove.

Området der er til salg har et areal på 82 ha og er beliggende i Sapina-flodbassinet.

Arealerne er omfattet af en plan for et studie af udviklingsretningslinjerne, og den mulige investering er inden for følgende områder: bolig- og erhvervsbyggeri; pensionater og hoteller, rekreation, agriturisme eller lystfiskeri.

Området betragtes som en top turistatraktion. Et særligt sted for naturelskere.Sag nr. L00492PL:

Et enestående og smukt naturområde på 33 ha til salg i Polen.

Et smukt naturområde beliggende ved Bobiecinskie Søen og omgivet af skove, i Kashubia, Polen.
Et ideelt sted for naturelskere eller for en investering i turisme i landdistrikter.
Området er på 33 hektar (330.000 m2), i nærheden af en lille landsby Bobięcino. Landet grænser op til statens skov og Natura 2000 naturreservat, som garanterer områdets vilde natur.

Søen Bobięciński med krystalklart vand indbyder til sejlsport og svømning. Søen er et idyllisk levested for fugle. Små øer skjuler mange hemmeligheder. På en ø kaldet Buszowe Grady ligger ruinerne af et slot fra middelalderen og under vandet er der rester af en træbro, der forbinder øen med jorden i fortiden.

Kashubia er et af de smukkeste områder i Polen.
Området er bakket, med flere søer og forskellige seværdigheder.
Man kan nemt nå alle seværdigheder i det nærliggende område til fods, til hesteryg eller på cykel.


Video i fuld skærm   

Se en præsentation her  

Se en billedserie her  

Vi glæder os til at fortælle dig mere om dette smukke område.

Kontakt os    for aftale, yderligere informationer og præsentation.

Sag nr. L00504PL:

Eksklusiv, romantisk drøm, til salg i Polen:

Veletableret ’agroturistik hotel’, på 36 ha naturgrund.

De åbne vidder, de fantastiske skove, uforglemmelige skovsøer, blomstrende flodsenge, svirrende moser og åbne græsningsarealer. Steder hvor det rige dyre- og varierede planteliv trives.

Park Krajobrazowy Doliny Bobru , et enestående naturskønt område, beliggende i Nedere Schlesien 

Nedre Schlesien er fantastisk og let at komme til fra Vesteuropa, med det veludbyggede vejnet.

Området er ideel til hyggeligt samvær med familien, tid til sig selv eller måske bare til alternative oplevelser, som man ikke kan få fyldt ind i en travl hverdag.

Det er muligt at købe et veletableret 'agrotourist hotel', idyllisk beliggende, i landlige omgivelser, ved den smukke Landskabspark i Bóbr-dalen, i Polen.

Her er der plads til oplevelser uden ende, uanset om man blot ønsker at stresse af og hygge sig, ønsker at nyde naturen, er til de stille gåture, jogging eller de mere ambitiøse aktiviteter.

Området byder på fantastiske cykelruter, uanset om man er til motion, mountainbike eller racercykel. Ridning er en oplevelse for sig i det varierede landskab. Bóbr-floden byder på oplevelser som rafting, kano, kajaksejlads og turist krydstogter.

Det 'agroturistiske hotel' har et udnyttet areal på 1.877 m2. Komplekset omfatter hovedbygningen, en bygning, der anvendes i sommersæsonen, og en 10-person jagthytte.

Der er 2-personers og 6-personers værelser, en 2-personers lejlighed, et 10-personers hus og et dagslokale til rådighed for gæsterne.
I alt 83 sengepladser.

Ejendommen er beliggende på en grund på ca. 15 ha.
Derudover er det muligt at købe en grund på ca. 20 hektar, beliggende overfor hovedparcellen.
I alt ca. 36 ha.


Video i fuld skærm   

Se en billedserie her  

Find yderligere information her  

Vi glæder os til at fortælle dig mere om denne spændende mulighed.

Kontakt os  
for aftale, yderligere informationer og præsentation.

Sag nr. L00471FR:

Én af Frankrigs mest unikke natur- og jagtejendomme udbydes til salg.

En virkelig spændende liebhaver ejendom, på mere end 1.800 hektar, hvor der blandt andet er rig mulighed for at drive jagt på kronvildt, rådyr, dådyr, mouflon, vildsvin, ræv, grævling, hare, kanin, and, gås, fasan, agerhøne, due, skovdue, sneppe, regnspove, vagtler …

Alt er organiseret til at begejstre den lidenskabelige naturelsker og optimal for områdets rige dyreliv, med en overvældende variation af løvskove, lidt nåletræsskove, kratskove, skrub, vedvarende grønne områder, vådområder, søer, damme og landbrugsområder.

Området der er til salg er på mere end 1.800 hektar.
Beliggende i Centre-Val de Loire i Frankrig.

Herskabshus, der er bygget i det 16. århundrede har et beboelsesområde på 500 m2, heraf med 2 smukke modtagelsesværelser og 6 renoverede soveværelser, med badeværelse og toilet. Huset er vedligeholdt og renoveret med stor respekt og fingerspidsfornemmelse.

Hyggeligt og originalt, diskret beliggende i landlige omgivelser, mellem to store damme og lige op til et område, hvor kronhjortene samles i parringssæsonen. Det giver rige muligheder for unikke oplevelser direkte fra den panoramiske stue og den store balkon.


Jesper Kjær
Telefon: 5136 1495      
e-mail: jk@jkaps.dk      
Kontaktformular  

Del på: