Velkommen

Tak fordi du kigger forbi.
Vi håber at besøget er udbytterigt, uanset om du er her som gæst, kunde, samarbejdspartner eller bare nysgerrig surfer og at det vil hjælpe dig videre i din søgning.Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed, der beskæftiger sig med vedvarende energiprojekter, investeringsprojekter, ejendomshandel og formidling, erhvervsmatchning og konsulentydelser i Mellem- og Østeuropa.

Vores position bygger på en dyb indsigt i de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi sætter en ære i at være en engageret samarbejdspartner og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt.

Udvikling og formidling af investeringsprojekter er en kompleks proces, men vi har altid øjnene rettet mod det, der skaber værdi for vores kunder.Vi formidler og sælger landbrugsejendomme, herregårde, gårde, landbrugsjord, skovejendomme, hesteejendomme, jagtejendomme, nedlagte landbrug, attraktive byggegrunde og ejendomme i Polen, Litauen, Letland og Estland.


Bæredygtige bygningsmaterialer fra Tyskland.

Repræsentation for Skandinavien.
Jesper Kjær
Telefon: +45 5136 1495
e-mail: jesper.kjaer@naturbauhaus.de  

Læs mere her ....  .