IntroduktionKunsten at gøre en god handel i vanskelige tider.

Markedet for fusioner og opkøb i Europa har ændret sig meget. Typen af transaktioner, den måde, de bliver finansieret og udført, har ændret sig radikalt.

Din virksomhed prøver måske at afhænde eller erhverve aktiver for at starte ny virksomhed eller øge markedsandelen. Uanset om du ønsker at købe eller sælge, så er du nødt til at finde og analysere værdi og risiko, for at finde ud af, om modellen er solid. Dette er især gældende, når man handler i udlandet.

Vi kan hjælpe dig med dette.

Jesper Kjær ApS er et alsidigt konsulentselskab for projektudvikling og innovativ tilgang til forretningsudvikling. Vi specialiserer os i at finde muligheder eller ideer til at indføre ny teknologibaserede og kommercielt lovende produkter i markeder under udvikling.

Vores position er baseret på en dyb forståelse af de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med i morgen. Vi sætter en ære i at være en engageret partner, og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt. Udvikling og formidling af virksomhed i udlandet er en kompleks proces, men vi glemmer aldrig, hvad der skaber værdi for vores kunder.

Gennem års udvikling af investeringsprojekter i Europa og Nordafrika, har vi groet vores færdigheder med små skridt. Vi har udviklet et stort og effektivt netværk, egnet til denne type af international udvikling. Vi udvikler, co- udvikle eller formidle en bred vifte af projekter og er aktiv i formidlingen af virksomheder og fast ejendom til internationale investorer.

På grund af de alsidige forretning, vi gør, og den konstante dialog med mange forskellige investorer med endnu flere idéer og mål, har vi formået at matche virksomheder til gavn for alle involverede parter.

Sammen med et omfattende netværk af samarbejdspartnere, har vi kontakt med mange unikke investorer og opkøbskandidater. Vi kan hjælpe dig med at afgøre, om strategi og processer er skræddersyet til dine forretningsmæssige mål og fungerer effektivt. Uanset om du planlægger at afhænde eller erhverve aktiver, kan vi hjælpe dig med at navigere gennem det komplicerede skiftende landskab af fusioner og erhvervelse, tage velovervejede beslutninger, og at komme til den rigtige transaktion.

Jesper Kjær
Telefon: 5136 1495      
e-mail: jk@jkaps.dk      
Kontaktformular  

Del på: