Introduktion


Turismen vokser i hele verden.

Hvert år vokser den globale turisme hurtigere end verdensøkonomien.
Europa tager imod over halvdelen af alle verdens turister.

Internationale turistrejser voksede med en bemærkelsesværdige 7% i 2017 for at nå i alt 1.322 millioner, ifølge det seneste UNWTO World Tourism Barometer. Denne stærke fremdrift forventes at fortsætte i 2018 med 4% -5%.

Aldrig i menneskehedens historie har der været så mange rejsende, og de kommende år vil der kun blive flere og flere og flere. Med over 1,3 milliarder turistovernatninger i 2017 er antallet af rejsende næsten fordoblet bare siden årtusindskiftet. Udviklingen betyder, at turismen på få år er blevet en de vigtigste og hurtigst voksende industrier overhovedet. Hvert tiende job i verden findes nu i rejsebranchen, der også står for omkring en tiendedel af al økonomisk aktivitet på kloden. Hele 116 af klodens 195 lande er inde i en udvikling, hvor turismen år for år vokser hurtigere end økonomien som helhed. Den hurtigste vækst sker i øjeblikket i Asien, hvor især kinesiske turister bærer udviklingen, men Europa er fortsat turistkontinent nummer ét med halvdelen af alle overnatninger.

Man skal ikke rejse langt i Europa, før der venter nye spændende indtryk fra fremmede kulturer, imponerende naturoplevelser, dramatiske bjerge, levende storbyer og indbydende kyststrækninger med den ene skønne sandstrand efter den anden. Man kan nemt få sine rejseønsker opfyldt, uanset om det er en kør-selv-ferie, storbyferie, aktiv ferie, kultur ferie eller badeferie du drømmer om.

Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed, der beskæftiger sig med vedvarende energiprojekter, investeringsprojekter, ejendomshandel og formidling, erhvervsmatchning og konsulentydelser.

Vores position bygger på en dyb indsigt i de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi sætter en ære i at være en engageret samarbejdspartner og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt.

Udvikling og formidling af investeringsprojekter er en kompleks proces, men vi har altid øjnene rettet mod det, der skaber værdi for vores kunder.

Vi tilbyder udvikling og formidling af specielle projekter inden for turisme og fritid.

Her finder du et udvalg af projekter til salg  


Jesper Kjær
Telefon: 5136 1495      
e-mail: jk@jkaps.dk      
Kontaktformular  

Del på: