Introduktion


Hvorfor investere i rekreativt land?

Fast ejendom har historisk været aktivklassen, som har udviklet sig mest positivt over tid.

I modsætning til værdipapirer, kan du nyde vandreture, camping, fiskeri, jagt og mange andre aktiviteter med ejerskab af rekreativt land, mens værdien vokser stadigt. Mens du nyder jorden, fortsætter træerne med at vokse og giver et aktiv, der kan gøres flydende på en forholdsvis kort tid.


Familie tid:

Med vores hurtige livsstil kan kvaliteten i familien være svært at komme med. At eje rekreativt land giver mulighed for, at familien spenderer tid væk fra hverdagens forstyrrelser.

Familieværdier og minder:

Livet kommer til os hurtigt hver dag. Samfundets indflydelse er ikke altid det, vi ville vælge for vores familie. Skab dit eget miljø til familierekreation. Instil arbejdsmoral ved at skære brænde eller bygge et spor. Del historier over et bål. Få motion mens du er på vandretur gennem skoven. Undervise jagtfærdigheder og dyreliv anerkendelse fra dit eget land. Det er de minder, du kan viderebringe til næste generation.


Privatliv:

Med den rigtige mængde areal kan du opnå det albuerum, du og din familie har ledt efter. Nogle gange er det dejligt at nyde ørkenens ro og ro med intet andet end lyden af vinden gennem træerne.


Camping:

Opret din egen lejrplads med en brandkasse, telte, hytter eller en plads til familien R.V. Du behøver ikke længere foretage reservationer for det "bedste" sted ... .. du ejer det! Spar tid fra at skulle pakke alt dit gear op hvert besøg. Med dit eget land kan du forlade det væsentlige for det næste besøg.


Ridning:

Byg din egen hestestald og opbevaringsskur. Opret ridestier i hele dit ejerskab. Jage eller se dyreliv fra hesteryg. At have din egen hest oprettet giver lettere og hurtigere adgang til at nyde tilstødende offentlige områder.


Lystfiskeri:

Find dit yndlingssted. Det bedste vand. Den største fisk. Den tidlige fugl får ormen, og den tidlige lystfisk får fisken. Succesfulde lystfiskere kender for at maksimere deres tid på at fange fisk.

Bide, kroge, fange, trække ind, måle, fotografere, dele. Den perfekte lystfisker oplevelse.

Du kan være god til én ting, og fantastisk til en anden. Den eneste måde at vide sikkert, er at blive ved med at forsøge.


Jagt:

Undgå frustrationen ved at jage på offentlige marker. Opret dit eget naturliv og spilstyring. Opsæt dit hochsitz og skjul til sæsonen - ikke på dagen. Lav fodderpladser og få større og sundere dyr - og oplevelser.


Wildlife:

Gør et stop i skoven, sæt dig på en stub og se skoven komme til live. Du vil blive forbløffet over den aktivitet, du oplever. Når du standser kvidrer fuglerne, egernene svirrer og hjorten vandrer gennem tætningen.


Fritidskøretøjer:

Motorcykler, firehjuls trukne motorcykler og snescootere kan tilføje fornøjelser til dine udendørs aktiviteter. Det giver lettere adgang til det fjerneste punkt eller det højeste mærke på den snedækkede bjergside. Du kan bestemme dine egne regler med ejerskab af rekreativt land. Lav dine egne stier, spring og udfordringer. Lær dine børn køre færdigheder uden kaos fra offentlige motorparker.


Hytte i skoven:

En hytte giver lidt komfort og sikkerhed, mens du nyder det udendørslivet. Du vil have et varmt og tørt sted i regnvejr og til at opbevar dine forsyninger og værdigenstande inde. Et par stearinlys og sæt et brætspil op for hele familien.


Jesper Kjær
Telefon: 5136 1495      
e-mail: jk@jkaps.dk      
Kontaktformular  

Del på: