IntroduktionInvestering i jagt og lystfiskeri


Jægere og lystfiskere er naturelskere og bevæger sig i naturen på en måde, hvor de konstant søger viden og større tilhørsforhold.

De høster af naturens overskud, og de ved, at naturen skal beskyttes, før den kan benyttes.

Jægere og lystfiskere tager udgangspunkt i en kærlighed til naturen, som er dybt forankret. Med den i hånden og lys i øjnene, tager de på en rejse fra naturpleje, over nedlæggelsen eller fangsten - til nydelsen af det gode måltid, der måske følger. De har deres gang i naturen, fordi de simpelthen ikke kan lade være.

Oplevelser kan sættes ind på en slags virtuel livskvalitets konto. Fra denne konto kan der i årevis trækkes renter til at forsøde hverdagen.

"Alverdens jagt- og fiske områder er inden for rækkevidde". Det gælder blot om at udnytte mulighederne.

Nogle vælger at leje et jagtområde eller at tage på jagtrejser til forskellige destinationer, men denne form for jagt giver kun den øjeblikkelige oplevelse – og minderne naturligvis – men de giver ikke tilfredsstillelse ved selv at kunne bestemme og præge jagten. Inden for lovens rammer, har ejeren af et jagtområde den ultimative indflydelse og kompetence. Kun han kan lægge langsigtede planer og pleje arealerne.

Mange drømmer om at eje deres eget private jagtrevir og fiskevand. Et sted hvor de kan regere, fitte med redskaber og udstyr, pleje deres jagt, fodre og udsætte vildt og fisk, og jage uden altid at skulle anmode om tilladelse.

At investere i et naturområde behøver ikke kun at være en udgift. I modsætning til passivt at investere i værdipapirer kan et naturområde være en god og aktiv investering, som i det lange løb rent faktisk vil tjene gode penge til ejeren, samtidig med at han får et unikt sted at benytte og nyde naturen.

Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed, der blandt andet beskæftiger sig med investeringsprojekter, ejendomshandel og formidling af unikke jagt- og lystfisker projekter.

Her finder du et udvalg af projekter til salg  

De fleste af de jagt- og fiskeriområder, vi tilbyder til salg, kan praktiseres som en privat hobby, udlejes eller indgår i en kommerciel aktivitet.
Kontakt os    for yderligere information.

Hvis du ikke lige finder det du søger efter her på siden; så hører vi gerne fra dig, da vi har en række projekter undervejs, som endnu ikke er lagt ud på nettet.

De fleste transaktioner foregår som diskretionssalg, så det er derfor en god idé at være registreret i vort kartotek, uanset om du er køber eller sælger.

Jesper Kjær
Telefon: 5136 1495      
e-mail: jk@jkaps.dk      
Kontaktformular  

Del på: