Formidling af skov i Estland, Letland og Litauen.


Formidling af skov i Estland, Letland og Litauen.

I vores formidlingsvirksomhed arbejder vi diskret med at skabe forbindelse mellem sælger og én eller flere interesserede købere. Vi har kontakt til mange interessante investorer og ekspertise indenfor alle almene og konkrete spørgsmål vedrørende ejendomshandel.

Offentligt salg af ejendom:
Vi har ejendomme til offentligt salg. Det vil sige at vi har gennemgået ejendommens forhold og vurderet niveauet for den optimale markedspris sammen med sælger.
Udbuddet offentliggøres på denne hjemmeside og eventuelt i relevante medier; aviser, web-sites og magasiner, samt præsenteres for de køberemner, som vi har kendskab til.

Diskret salg af ejendom:
Vi har løbende ejendomme i stille kommission eller i diskret salg. Det betyder, at De som sælger udelukkende benytter Dem af vores køberkartotek og vores netværk. Salget af deres ejendom offentliggøres ikke og fremgår eventuelt kun i anonymiseret form på vores hjemmeside. I sådanne tilfælde søger i videst muligt omfang at undgå offentlighed omkring salgsprocessen.

Kender De allerede køberen til Deres ejendom?
Har De allerede en køber til Deres ejendom, tilbyder vi at bistå med transaktionens gennemførelse med præsentation, fremvisning, forhandling, og dialogen og koordination med rådgivere, advokater, revisorer m.v.


Skove til salg:

Her finder du et udvalg af skove til salg  , men kontakt os, hvis du selv har konkrete ønsker.

  Tilbage