Baltisk skov - en attraktiv investeringsmulighed.


Er du interesseret i at investere i skov.

Erhvervelse af skov er en interessant investering i fremtiden.
Verdens ressourcer er begrænsede, befolkningstallet er stigende, der efterspørger flere og flere produkter og priserne er konstant stigende.

Er du på udkig efter en skovinvestering i Baltikum, så kan vi hjælper dig med at finde den, der matcher dine behov, finde de optimale løsninger, og løse problemer og konflikter.

Med mere end 20 års erfaring som landbrugsmæglere i Polen, Litauen, Letland og Estland har vi opbygget et stort og uafhængigt netværk, som vi udnytter til at identificere de bedste opkøbsmuligheder og til at sikre at investorerne hjælpes igennem den komplekse proces det er at finde og erhverve den rette ejendom.

En handel kræver måske nok blot at en Sælger og en Køber kan blive enige . . . .
Men at få en transaktion til at lykkes, er ikke altid så helt ligetil - og da slet ikke i udlandet.

Vi har formidlet mange investeringer, været med til at organisere mange transaktioner, set mange måder at agere på og været med i mange overvejelser. Det er naturligvis absolut vigtigt, først og fremmest, at have styr på visionerne, det faglige, det juridiske og økonomien, men der er også andre værdier at passe på. Det nytter ikke meget at have det perfekte projekt, hvis lysten og glæden ikke følger med.

Med vores mange års erfaring, mange lokale kontakter og en dyb indsigt i de lokale muligheder, kombineret med en forståelse og respekt for de lokale ”drivere” kan vi støtte dig i alle trin på vejen mod dine mål.

Takket være vores gode personlige kontakter er det muligt at skabe et individuelt koncept.

Vi lægger stor vægt på den personlige, individuelle service og rådgivning. Det skaber tryghed og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til det succesfulde resultat.

Jesper Kjær ApS har formidlet landbrug i Polen og de tre baltiske lande siden 2003 og har igennem årene udviklet et stort og effektivt netværk. Vi har direkte kontakt til mange skovejere der vil, eller overvejer, at sælge skovparceller. Vi tilbyder vores viden, erfaring og netværk til formidling af skove i Baltikum, direkte fra ejer til investor. Vi kan altid tilbyde at formidle både mindre parceller eller et stort antal hektar skov i Baltikum.


Skove til salg:

Her finder du et udvalg af skove til salg  , men kontakt os, hvis du selv har konkrete ønsker.

  Tilbage