Investeringsmulighed;
i oksekødsproduktion i Polen.


Leder du efter en attraktiv landbrugsinvestering i et nyt produktionsselskab med vækstpotentiale?

Så kan oksekødsproduktion i Polen være noget for dig!


På grund af begrænset udbud og stor efterspørgsel af oksekød i Europa er det nu den perfekte tid til at investere i produktion af oksekød.

Polen er et landbrugsland der er kendt for sin fremragende husdyrproduktion.

Oksekødsproduktionen er vokset de seneste år. 2016 og 2017 var ingen undtagelse. Der er et stort og voksende indenlandsk forbrug af oksekød, men Polen er dog alligevel en nettoeksportør af oksekød. I 2015 udgjorde eksporten af oksekød 365.923 MT og var 20 procent højere end i 2014.

Italien er fortsat det dominerende destination for det eksporterede polske oksekød og udgjorde 22 procent af Polens eksport i 2016 eller 73.100 tons. Budgetbevidste italienske forbrugere favoriserer mindre nedskæringer, og polske eksportører tilpasser sig dette med kvægkød. Tyskland er den næststørste importør af polsk oksekød, på 48.200 tons, med en appetit for ko oksekød i sine forarbejdede produkter.

Holland, Belgien, Spanien og Frankrig er også vigtige importører af polsk oksekød i EU, mens Bosnien og Hercegovina sammen med Israel og arabiske lande er store købere uden for EU.


Investeringstilbud;
Ref. no: L00395PL

Et projekt til produktion af oksekød er under udvikling. Byggepladsen med planlægning og miljøtilladelser til projektet er til rådighed.

Projektet er baseret på en produktionskapacitet på ca. 1.500 Limousin, Charolais og Simmental oksekøds tyre, i nye effektive produktionsbygninger.

Der er god logistik, og projektet ligger komfortabelt og tæt på et motorvejskryds.

Projektet vil modtage betydelige investeringsincitamenter fra EU's strukturfonde og tilbyder en lukrativ og fleksibel investering til sine investorer.

Vi leder efter investorer, der er interesseret i et aktivt medejerskab. Du behøver ikke have særlige kompetencer inden for landbrug eller oksekødsproduktion, da den polske partner er en absolut specialist på området, men du kan være en stærk, motiverende og inspirerende sparringspartner og medejer, der følger sin investering.

Ideelt vil en investor have en tidshorisont på ca. fem år, men en anden tidshorisont eller 'buy-out' er også en mulighed.

Kapitalbehov: ca. PLN 2.000.000 (equivalent til ca. EUR 500,000)

Kontakt os for yderligere information.