Landbrug i Østeuropa.


Køb af landbrug i Polen, Estland, Letland og Litauen.

Kontakt os hvis du har interesse i at investere i én af de ejendomme vi har vist på internetsiden. Vi står gerne til rådighed med yderligere oplysninger, individuel rådgivning og uforpligtende fremvisninger.

Hvis du ikke lige finder det du søger efter her på sitet; så hører vi gerne fra dig, da vi har en række ejendomme undervejs, som endnu ikke er lagt ud på nettet.

Hvis du har interesse i at købe en specifik ejendom eller hvis du er interesseret i en ejendom udbudt via anden mægler, formidler, bank eller kreditforening, så tilbyder vi at tage professionel kontakt på dine vegne. Vi bistår ved due diligence og forhandling på baggrund af vores viden om priser og markedsforhold. Igennem hele forløbet står vi til rådighed med vores ekspertise og mangeårige erfaring fra ejendomshandler.

Hvis du søger en specifik ejendomstype, der ikke er udbudt til salg, tilbyder vi at screene og afsøge markedet for dig, fremvise potentielle opkøbsemner og tage diskret kontakt til ejeren af én eller flere ejendomme, som du som investor kan have interesse i. Ofte er det nemmere for os, som professionel part, at rette denne diskrete henvendelse uden i første omgang at tilkendegive, hvem investor er. Vi tilbyder at bistå i det videre forløb med undersøgelse af ejendommens forhold, rådgivning og forhandling.

Find en oversigt over landbrug til salg i Polen, Litauen, Letland og Estland her  

  Tilbage