Formidling af landbrug i Polen, Estland, Letland og Litauen


Ekspertise og markedskendskab er afgørende.

Køb og salg af landbrugsejendomme er en stor og ofte langsigtet beslutning, hvor både følelser og økonomi spiller en stor rolle i beslutningsprocessen. For mange er det den største beslutning de tager i livet.

Især handel med landbrug i udlandet kræver stor erfaring og indsigt i de lokale muligheder, forstå de mekanismer der trigger markederne og at kende og forstå både de skrevne og de uskrevne regler.

Det at være landmand i udlandet er svært og erfaringerne har vist, at mange begår de samme fejl og har de samme udfordringer, når de investerer. Med den rette sparring kan man undgå de mest hyppige forhindringer og udfordringer.

Med mere end 20 års erfaring som landbrugsmæglere i Polen, Letland og Litauen har vi opbygget et stort og alsidigt netværk, som vi udnytter til at identificere de bedste opkøbsmuligheder og til at sikre at investorerne hjælpes igennem den komplekse proces det er at finde og erhverve den rette ejendom for ham.

Vi tilbyder professionel sparring og netværk, som skal sikre at du får de bedste betingelser for at etablere og udvikle din forretning.

Vi ser det som vores fornemste opgave at informere både sælger og køber grundigt, så begge parter får det bedst mulige beslutningsgrundlag. Vi er ikke til hurtige handler, hvor den ene part bagefter står tilbage i en uheldig situation. En transaktion må være grundigt overvejet og forberedt for at blive en succes. Vi har kun nået vore mål, hvis både køber og sælger er tilfredse efter en handel.

Med vores mangeårige erfaring med handel med landbrugsejendomme i Mellem- og Østeuropa, har vi oparbejdet en faglig og markedsmæssig indsigt, der gør os i stand til at rådgive dig seriøst og professionelt - uanset om du vil købe, sælge eller have en uforpligtende salgsvurdering af din ejendom.

Find en oversigt over landbrug til salg i Polen, Litauen, Letland og Estland her  

  Tilbage