Formidling af produktionslandbrug i Polen, Litauen, Letland og Estland.


Køb og salg af produktionslandbrug i Polen, Litauen, Letland og Estland.

Uanset om du påtænker at købe eller sælge en planteavlsgård, kvæggård, svinegård eller fjerkræproduktion i Polen, Litauen, Letland eller Estland (Baltikum) så kan vi hjælpe dig.

Vi har gjort forretninger i Østeuropa siden 1998 og formidlet landbrug i Polen og Baltikum siden 2003. Vi har opbygget en bred berøringsflade og har lokale samarbejdspartnere der også har stor specialviden om handel med produktionslandbrug. Vores geografiske dækning og tætte lokale samarbejde betyder, at vi kan finde købere og sælgere af produktionslandbrug i hele østersøregionen.

Vi varetager transaktioner professionelt, sætter os grundigt ind i hver enkelt sag og arbejder dedikeret. Vi har kendskab til og viden om den gældende lovgivning, lokal praksis, finansieringsmuligheder og alt det andet, som sikrer dig en god transaktion.

Vi har altid kontakt til et stort udvalg af produktionslandbrug til salg i Polen, Litauen, Letland og Estland. Det være sig store planteavlsgårde, kvæggårde, svinegårde, fjerkræproduktioner m.v. Hertil kommer også skovejendomme, hesteejendomme, lystejendomme og liebhaveri.


At få en transaktion til at lykkes .....

En handel kræver måske nok blot at en Sælger og en Køber kan blive enige . . . .
Men at få en transaktion til at lykkes, er ikke altid så helt ligetil - og da slet ikke i udlandet.

Vi har formidlet mange investeringer, været med til at organisere mange transaktioner, set mange måder at agere på og været med i mange overvejelser. Det er naturligvis absolut vigtigt, først og fremmest, at have styr på visionerne, det faglige, det juridiske og økonomien, men der er også andre værdier at passe på. Det nytter ikke meget at have det perfekte projekt, hvis lysten og glæden ikke følger med.

Er du på udkig efter en investering i i Polen, Litauen, Letland og Estland, så kan vi hjælper dig med at finde den, der matcher dine behov, finde de optimale løsninger, og løse problemer og konflikter.

Vi lægger stor vægt på den personlige, individuelle service og rådgivning.
Det skaber tryghed og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til det succesfulde resultat.

De fleste transaktioner foregår som diskretionssalg, så det er derfor en god idé at være registreret i vort kartotek, uanset om du er køber eller sælger.


Her finder du et overblik over aktuelle landbrug til salg  


  Tilbage