Ønsker du at købe eller sælge en naturejendom?


Vi kan alle have arbejde der skal gøres, opgaver der skal løses og regninger der skal betales, men det betyder ikke, at man skal glemme, også at have det sjovt og godt.

Forskning viser; at ophold og aktivitet i naturen styrker sundhed, trivsel og livskvalitet.

Ligegyldigt om man er jæger, lystfisker, cyklist eller vandrer er tiden ude i naturen med til at oplade både "de fysiske og mentale batterier". I naturen samler man positiv energi, der gør det lettere at løfte hverdagens opgaver og byrder.

I modsætning til værdipapirer, kan man nyde en investering i naturområder med vandreture, camping, fiskeri, jagt og mange andre aktiviteter, mens konjunkturerne arbejder for dig.

På kort sigt svinger priser på jord naturligvis med aktuelle udbud og efterspørgsel, men set over en længere periode har investering i jord altid udviklet sig positivt.

Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed, der er specialiseret inden for international formidling af investeringsprojekter, ejendomshandel og unikke jagt- & lystfisker projekter i Europa.

Vi er specialiseret inden for landbrug- og naturejendomme. Vi har stor interesse for livet på landet, og har med årene udviklet en lang række kompetencer inden for området.

International formidling stiller store krav om dyb forståelse af de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med i morgen. Vi sætter en ære i at være en engageret partner, og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt. Udvikling og formidling af fast ejendom i udlandet er en kompleks proces.

Vi gør vores yderste for at kombinere den rette investor med det rette investeringsobjekt, og at sikre en succesfuld transaktion, ved i høj grad at gøre brug af det omfattende netværket, som vi har opbygget igennem de sidste 16 år.

Vores ekspertise strækker sig over en bred vifte af specialejendomme:

  • Produktionslandbrug
  • Landbrugsprojekter
  • Specialejendomme
  • Skovejendomme
  • Jagt- og lystfiskeri ejendomme
  • Liebhaveri
  • Hesteejendomme
  • Deltidslandbrug og lystejendomme

Når man formidler specialejendomme som ovenstående, kræver det i særdeleshed et godt og solidt netværk. Gennem vores mange år i branchen, erfaring og brede lokalkendskab har vi etableret et stærkt og professionelt netværk, som vi samarbejder med for at kunne give den bedste rådgivning og yde det bedste service.

Vi kan, gennem vores netværk, også handle ejendomme som diskretionssalg uden markedsføring.
Det er derfor en god idé at være registreret i vort kartotek, uanset om du er køber eller sælger.
Kontakt os    for yderligere information.


Her finder du et lille udvalg af natur og fritids projekter til salg  

Her finder du et lille udvalg af produktionslandbrug til salg