Attraktive investeringsmuligheder i Polen, Litauen, Letland og Estland.
Investeringer i Østeuropa er blevet attraktive alternativer til andre aktivklasser for mange investorer. For at navigere succesfuldt i dette marked er det afgørende, at din mægler og rådgiver besidder den nødvendige viden og erfaring.

Siden 2001 har Jesper Kjær ApS været dedikeret til at udvikle, formidle og facilitere investeringsprojekter i Polen, Litauen, Letland og Estland. Vores position er baseret på en dyb forståelse af de lokale muligheder og evnen til at være i frontlinjen i morgen. Vi er stolte af at være en engageret partner, og vi har gjort det til vores brand at gøre det umulige muligt.
Her finder du et udvalg af

investeringsobjekter til salg  

i Polen, Litauen, Letland og Estland.

Lokal ekspertise driver morgendagens muligheder.

Vi udvikler og formidler af fast ejendom, virksomheder, PV anlæg, PV projekter, vindmølle anlæg, vindmølle projekter, hoteller, hotel projekter, logistik centre, lagerfaciliteter, landbrug og skovbrug, i et tæt samarbejde med lokale partnere.

Kontakt os for mere information  Invester med ro i sindet og selvtillid.

"Objektets investeringshistorie er måske ikke så interessant for dig. Du er kun interesseret i at få mest muligt ud af din investering." Det kan dog være afgørende, at du kender alle de historiske omstændigheder om objektet, som kan påvirke din fremtidige ejerskab og brug af det. En fejl eller en defekt kan være fatal. Derfor er det altid afgørende at være godt forberedt, være omhyggelig i processen og udføre en grundig teknisk, juridisk og økonomisk due diligence, inden du handler.

En handel kan kun kræve, at en sælger og en køber er enige, men det er ikke altid så lige til at få en transaktion til at lykkes - især ikke i udlandet.

Vi har formidlet mange investeringer, hjulpet med at organisere mange transaktioner, set mange måder at handle på og deltaget i mange overvejelser. Selvfølgelig er det absolut vigtigt at kontrollere visioner, profession og økonomi først og fremmest, men der er også andre værdier at tage hensyn til. Det er ikke sjovt at have det perfekte projekt, når glæde og lykke ikke følger med.

Er du på udkig efter en ny investering i Central- og Østeuropa? Så kan vi hjælpe dig med at finde en, der matcher dine behov, finde de bedste løsninger og løse problemer og konflikter.

Vi lægger stor vægt på personlig, individuel service og rådgivning.
Det skaber ikke kun fred og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til en vellykket resultat.

Jesper Kjær ApS er et uafhængigt udviklings- og mæglerfirma, der beskæftiger sig med investeringsprojekter i Polen, Litauen, Letland og Estland siden 2001, med fokus på landbrug siden 2003. Gennem årene har vi etableret et omfattende og effektivt netværk, der gør det muligt for os at samarbejde tæt og give vores investorer de bedst mulige tilbud.

Kontakt os hvis du vil vide mere.


  Tilbage