Introduktion


Formidling og udvikling af natur og fritidsprojekter

Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed. Ét af vores forretningsområder er formidling og udvikling af natur og fritidsprojekter i Europa. Vi gør vores yderste for at identificere det rette investeringsobjekt og at sikre en succesfuld transaktion, ved i høj grad at gøre brug af det omfattende netværket, som vi har opbygget igennem de sidste 16 år.


Kunsten at gøre en god handel i vanskelige tider.

Markedet for handel med landbrug i Mellem- og Østeuropa har ændret sig meget siden finanskrisen. Typen af transaktioner, organisering og finansiering, har ændret sig radikalt. Politiske tiltag har gjort processerne mere besværlige og det er blevet sværere at finde de gode tilbud, for både købere og sælgere er blevet mere sky og kræver større sikkerhed og fortrolighed.
Uanset om man er købe eller sælge, så er der endnu større behov for identificere og analysere værdi og risiko, for at finde ud af, om modellen er solid.


Fra den ene yderlighed til den anden.

Før finanskrisen var finansiering af et opkøb ikke et reelt problem for den professionelle landmand. For den beslutsomme var opgaven nærmere at indentificere de gode investeringsmuligheder og at få tingene organiseret på en hensigtsmæssig måde.

Som følge af finanskrisen er finansieringssituationen i landbruget blevet mere vanskelig. En for lempelig adgang til kredit var måske årsagen til finanskrisen, men nu er for stramme kreditvilkår måske en årsag til, at det er for vanskeligt at komme videre, nu hvor vi er ved at sige farvel til krisen. Det er vigtigt at finde en gylden middelvej, der tillader investeringer, der giver mulighed for løbende teknologisk og strukturel tilpasning.


Vi kan hjælpe dig.

Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed. Vores position er baseret på en dyb forståelse af de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med i morgen. Vi sætter en ære i at være en engageret partner, og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt. Udvikling og formidling af fast ejendom i udlandet er en kompleks proces, men vi glemmer aldrig, hvad der skaber værdi for vores kunder.

Vi gør vores yderste for at identificere det rette investeringsobjekt og at sikre en succesfuld transaktion, ved i høj grad at gøre brug af det omfattende netværket, som vi har opbygget igennem de sidste 16 år.