Facilitering af investeringer i landbrug og skove

Jesper Kjær ApS er en uafhængig projektudvikler og mæglervirksomhed med speciale i landbrug og skovinvesteringsmuligheder i Polen og de baltiske lande. Siden grundlæggelsen i 2001 har virksomhedens mål været at tilbyde attraktive investeringsmuligheder til internationale investorer.
Her finder du et udvalg af

investeringsobjekter til salg  

i Polen, Litauen, Letland og Estland.

Forbinder investorer med de bedste investeringsmuligheder.

Virksomhedens succes skyldes til dels dets stærke og uafhængige partnere i alle lande, hvor det udvikler og formidler investeringsobjekter. Lokal repræsentation og involvering er afgørende for en vellykket gennemførelse og overvågning af ejendomsprojekter. Jesper Kjær ApS udnytter sin erfaring, viden og store netværk til at identificere de bedste opkøbsmuligheder og hjælpe investorer med at navigere i den komplekse proces med at finde og erhverve den rigtige ejendom.Realaktiver til stabile investeringer

Investering i landbrug og skov kan give investorer flere indtægtskilder og stabilitet i deres porteføljer. Denne aktivklasse anses for at være særligt stabil i værdi, da det er et reelt aktiv, der er mindre korreleret med aktiemarkedsudviklingen og politiske kriser. Men at investere i fast ejendom, især i udlandet, kræver erfaring og indsigt i lokale muligheder, forståelse for de mekanismer, der udløser markeder, og kendskab til de skrevne og uskrevne regler.
Din pålidelige investeringspartner for stabil vækst

Jesper Kjær ApS fungerer som en betroet samarbejdspartner for investorer, der handler hurtigt og beslutsomt for at hjælpe dem videre. Med stigende inflation og politisk uro søger mange private investorer efter aktiver med stabil værdi og attraktivt vækstpotentiale. Jesper Kjær ApS tilbyder en måde for investorer at investere direkte i deres egne projekter, hvilket giver dem mulighed for at påvirke forhold som ejerskab, selskabsform, geografisk eksponering, valg af finansieringsmetode og gearing.Se analyse af historiske priser for landbrugsjord i Litauen  

Se analyse - Estisk skov - en attraktiv investeringsmulighed  

Vi har samlet en lille buket af investeringsmuligheder her, men kontakt os, da de fleste transaktioner foregår som diskretionssalg.

  Tilbage