Investeringsmulighed;
i oksekødsproduktion i Polen.


Leder du efter en attraktiv landbrugsinvestering i et nyt produktionsselskab med vækstpotentiale?

Så kan oksekødsproduktion i Polen være noget for dig!


På grund af begrænset udbud og stor efterspørgsel af oksekød i Europa er det nu den perfekte tid til at investere i produktion af oksekød.

Polen er et landbrugsland der er kendt for sin fremragende husdyrproduktion.

Oksekødsproduktionen er vokset de seneste år. 2016 og 2017 var ingen undtagelse. Der er et stort og voksende indenlandsk forbrug af oksekød, men Polen er dog alligevel en nettoeksportør af oksekød. I 2015 udgjorde eksporten af oksekød 365.923 MT og var 20 procent højere end i 2014.

Italien er fortsat det dominerende destination for det eksporterede polske oksekød og udgjorde 22 procent af Polens eksport i 2016 eller 73.100 tons. Budgetbevidste italienske forbrugere favoriserer mindre nedskæringer, og polske eksportører tilpasser sig dette med kvægkød. Tyskland er den næststørste importør af polsk oksekød, på 48.200 tons, med en appetit for ko oksekød i sine forarbejdede produkter.

Holland, Belgien, Spanien og Frankrig er også vigtige importører af polsk oksekød i EU, mens Bosnien og Hercegovina sammen med Israel og arabiske lande er store købere uden for EU.

Kontakt os for yderligere information.