Landbrug til salg i Polen, Litauen, Letland og Estland.
Formidling af landbrugsejendomme i Polen og de baltiske lande.

Jesper Kjaer ApS er et uafhængigt udviklings- og mæglerfirma. En af vores forretningsområder er formidling af landbrugsejendomme i Polen, Litauen, Letland og Estland.

www.jkaps.dk er den førende landbrugsejendomsportal for landbrug i Polen og de baltiske lande. Her finder du information om planteproduktion, kvægproduktion, mælkeproduktion, svineproduktion, fritidsejendomme, skov- og naturejendomme.
Her finder du et udvalg af

landbrug til salg  

i Polen, Litauen, Letland og Estland.

Lokal ekspertise driver morgendagens muligheder.

Samarbejde, gensidig tillid, grundigt arbejde og god kommunikation er vores styrker.

Vores position er baseret på en dyb forståelse af lokale muligheder - og evnen til at være i front i morgen. Vi er stolte af at være en engageret partner, og vi har gjort det til vores brand at gøre det umulige muligt.Kunsten at lave en god handel i svære tider.

Markedet for handel med landbrug i Central- og Østeuropa har ændret sig meget siden finanskrisen. Typen af transaktioner, organisation og finansiering har ændret sig radikalt. Politiske tiltag har gjort processerne mere besværlige, og det er blevet sværere at finde de gode handler, fordi både købere og sælgere er blevet mere forsigtige og kræver større sikkerhed og fortrolighed.
Uanset om du køber eller sælger, er der endnu større behov for at identificere og analysere værdi og risiko for at finde ud af, om modellen er solid.
Invester med ro i sindet og selvtillid.

"Objektets investeringshistorie er måske ikke så interessant for dig. Du er kun interesseret i at få mest muligt ud af din investering." Det kan dog være afgørende, at du kender alle de historiske omstændigheder om objektet, som kan påvirke din fremtidige ejerskab og brug af det. En fejl eller en defekt kan være fatal. Derfor er det altid afgørende at være godt forberedt, være omhyggelig i processen og udføre en grundig teknisk, juridisk og økonomisk due diligence, inden du handler.

En handel kan kun kræve, at en sælger og en køber er enige, men det er ikke altid så lige til at få en transaktion til at lykkes - især ikke i udlandet.

Vi har formidlet mange investeringer, hjulpet med at organisere mange transaktioner, set mange måder at handle på og deltaget i mange overvejelser. Selvfølgelig er det absolut vigtigt at kontrollere visioner, profession og økonomi først og fremmest, men der er også andre værdier at tage hensyn til. Det er ikke sjovt at have det perfekte projekt, når glæde og lykke ikke følger med.

Er du på udkig efter en ny investering i Central- og Østeuropa? Så kan vi hjælpe dig med at finde en, der matcher dine behov, finde de bedste løsninger og løse problemer og konflikter.

Vi lægger stor vægt på personlig, individuel service og rådgivning.
Det skaber ikke kun fred og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til en vellykket resultat.

Jesper Kjær ApS er et uafhængigt udviklings- og mæglerfirma, der beskæftiger sig med investeringsprojekter i Polen, Litauen, Letland og Estland siden 2001, med fokus på landbrug siden 2003. Gennem årene har vi etableret et omfattende og effektivt netværk, der gør det muligt for os at samarbejde tæt og give vores investorer de bedst mulige tilbud.

Kontakt os hvis du vil vide mere.


  Tilbage