Introduktion:
Formidling af landbrugs-, skov- og naturområder i Estland, Letland, Litauen og Polen.


Udvikler- og mæglerfirma

Jesper Kjær ApS er en uafhængig udvikler- og mæglervirksomhed.
Vi formidler landbrug, skove og naturområder i Estland, Letland, Litauen og Polen.

Vores position bygger på en dyb indsigt i lokale muligheder og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi har et indgående kendskab til lokale markedsforhold og muligheder.

Vi er således naturlige kontakter, hvis du leder efter en uafhængig rådgiver og formidler inden for handel med landbrug, skove og naturområder i Polen, Estland, Letland og Litauen.


Kunsten at gøre en god handel i svære tider

Som udgangspunkt slår vi fast, at der ikke er sikre investeringer. At investere penge indebærer altid en risiko. Værdien af enhver investering kan stige eller falde. Det er vigtigt at være opmærksom på, at afkast og risici hænger sammen.

Verden har ændret sig markant, siden Rusland invaderede Ukraine, først med annekteringen af Krim-halvøen i 2014, og siden med invasionen i 2022. De nye realiteter har ændret risikolandskabet og gjort det endnu mere kritisk. Grundlaget for en investering kan hurtigt blive påvirket af f.eks. stigende inflation, energi- og råvaremangel på en måde, vi aldrig har oplevet før.

Der er mange forskellige investeringstyper at vælge imellem, men med en verden i hastig forandring og et problemfyldt sikkerhedslandskab giver det mening at investere kapital med lav risiko.

Skove er en del af de såkaldte alternative investeringstyper, og at sætte penge i træer adskiller sig fra mere traditionelle investeringer ved ikke at være følsom over for samfundets økonomiske udvikling. Skove er relativt sikre investeringer og giver gode muligheder for fremtidige økonomiske gevinster.


Vi kan hjælpe dig

Jesper Kjær ApS mægler landbrug, skove og naturområder i Polen, Estland, Letland og Litauen.

At udvikle og formidle fast ejendom i udlandet er en kompleks proces, men vi glemmer aldrig, hvad der skaber værdi for vores kunder. Vi gør vores yderste for at identificere det rigtige investeringsobjekt og for at sikre en vellykket transaktion, ved at gøre udstrakt brug af det omfattende netværk, som vi har opbygget gennem de sidste 20 år.


Se analyse af historiske priser for landbrugsjord i Litauen  

Se analyse - Estisk skov - en attraktiv investeringsmulighed  


Vi har samlet en lille buket af investeringsmuligheder her:

De fleste transaktioner foregår som diskret salg, så det er en god idé at blive registreret i vores filer, uanset om du er køber eller sælger.  Tilbage