Introduktion; formidling af landbrug, skove og naturområder.


Udvikler og formidlervirksomhed.

Jesper Kjær ApS er en uafhængig udvikler og formidlervirksomhed.
Vi formidler landbrug, skove og naturområder i Estland, Letland, Litauen og Polen.

Vores position bygger på en dyb indsigt i de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi har en indgående viden om lokale markedsforhold og muligheder.

Vi er således den naturlige kontakt hvis du vil investere i landbrug, skove og naturområder i Polen, Estland, Letland og Litauen.


Kunsten at gøre en god handel i vanskelige tider.

Som udgangspunkt siger vi, at der ikke findes sikre investeringer. At investere sine penge vil altid være forbundet med en vis risiko. Værdien af enhver investering kan gå op og ned. Det er vigtigt at være opmærksom på, at afkast og risiko hænger sammen.

Verden har ændret sig meget siden Rusland angreb på Ukraine, først med annektering af Krim-halvøen i 2014 og sidenhen med invasionen i 2022. De nye realiteter har ændret risikolandskabet og gjort det nødvendigt at forholde sig endnu mere kritisk til hvordan man nu skal investere sine penge. Grundlaget for en investering kan hurtigt blive påvirket af f.eks. stigende inflation, energi- og vareknaphed, på en måde vi ikke har oplevet det før.

Der er mange forskellige investeringstyper at vælge imellem, men med en verden i voldsom forandring og et uroligt sikkerhedspolitisk landskab giver det god mening at investere sin kapital med lav risiko.

Skov er en del af de såkaldte alternative investeringstyper, og det at sætte penge i træer adskiller sig fra mere traditionelle investeringer ved ikke at være så følsomme over for den økonomiske udvikling i samfundet. Skov er en relativt værdisikker investering og med gode muligheder for en fremtidig konjunkturgevinst.


Vi kan hjælpe dig.

Jesper Kjær ApS formidler landbrug, skove og naturområder i Polen, Estland, Letland og Litauen.

Udvikling og formidling af fast ejendom i udlandet er en kompleks proces, men vi glemmer aldrig, hvad der skaber værdi for vores kunder. Vi gør vores yderste for at identificere det rette investeringsobjekt og at sikre en succesfuld transaktion, ved i høj grad at gøre brug af det omfattende netværket, som vi har opbygget igennem de sidste 20 år.

Bliv inspireret her  
Jesper Kjær
Telefon: 5136 1495      
e-mail: jk@jkaps.dk      
Kontaktformular  

Del på: