Erhvervelse af

landbrug i Polen, Litauen, Letland og Estland


" Én krone sparet er én krone tjent "

… siger man.


En sandhed med modifikationer, for en investering handle først og fremmest om at opnå det man vil, på en sikker og hensigtsmæssig måde. Det er ikke givet, at det er den laveste pris der er fællesnævneren for en god handel, det er lige så meget betingelserne for transaktionen og de muligheder den lukker op for, der er vigtige.

"Investeringsobjektets historie er måske ikke så interessant for dig, du er jo blot interesseret i, at du fremadrettet kan udnytte din investering som du ønsker." Det kan dog være af afgørende betydning, at du kender til alle de historiske forhold ved objektet, der kan få betydning for dit fremtidige ejerskab og brug af det. En fejl eller en mangel kan blive fatal. Derfor er det altid vigtig at have forberedt sig grundigt før man går i gang, og at udføre en omhyggelig teknisk, juridisk og finansiel tilstandsvurdering inden man agerer.

En handel kræver måske nok blot at en Sælger og en Køber kan blive enige . . . .
Men at få en transaktion til at lykkes, er ikke altid så helt ligetil - og da slet ikke i udlandet.

Vi har formidlet mange investeringer, været med til at organisere mange transaktioner, set mange måder at agere på og været med i mange overvejelser. Det er naturligvis absolut vigtigt, først og fremmest, at have styr på visionerne, det faglige, det juridiske og økonomien, men der er også andre værdier at passe på. Det nytter ikke meget at have det perfekte projekt, hvis lysten og glæden ikke følger med.

Er du på udkig efter en ny investering i Mellem- & Østeuropa, så kan vi hjælper dig med at finde den, der matcher dine behov, finde de optimale løsninger, og løse problemer og konflikter.

Vi lægger stor vægt på den personlige, individuelle service og rådgivning.
Det skaber tryghed og tillid i samarbejdet, men er også en væsentlig kilde til det succesfulde resultat.

Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed, der beskæftiger sig med vedvarende energiprojekter, investeringsprojekter, ejendomshandel og formidling, erhvervsmatchning og konsulentydelser i Mellem- & Østeuropa.


Her finder du et overblik over aktuelle landbrug til salg  


  Tilbage