Velkommen

Tak fordi du kigger forbi.
Vi håber at besøget er udbytterigt, uanset om du er her som gæst, kunde, samarbejdspartner eller bare nysgerrig surfer og at det vil hjælpe dig videre i din søgning.Jesper Kjær ApS er en uafhængig udvikler og formidlervirksomhed, der beskæftiger sig med vedvarende energiprojekter, investeringsprojekter, ejendomshandel og formidling, erhvervsmatchning og konsulentydelser i Mellem- og Østeuropa.

Vores position bygger på en dyb indsigt i de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi sætter en ære i at være en engageret samarbejdspartner og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt.

Udvikling og formidling af investeringsprojekter er en kompleks proces, men vi har altid øjnene rettet mod det, der skaber værdi for vores kunder.Vi har observeret en stigende interesse for at investere i landbrugs- og skovparceller i de baltiske lande. For at lette denne efterspørgsel har vi for nylig lanceret en ny side, der viser en række investeringsejendomme.

Find investerings oversigten her   

Kontakt os  


Skovinvestering i Baltikum.
Et attraktivt alternativ for investorer der er på jagt efter nye investeringstyper.

Vi formidler skove i Estland, Letland og Litauen.

Jesper Kjær ApS har udviklet og formidlet investeringsprojekter i Polen og de tre baltiske lande siden 2001 og formidlet landbrug siden 2003. Vi har igennem årene udviklet et stort, effektivt og lokalt netværk.

Verden fokuserer i øjeblikket på klimaet, så skovinvesteringer går en lys fremtid i møde. Naturligt, i en bæredygtig portefølje, sammen med f.eks. vindkraft- og solenergiinvesteringer.

Vi tilbyder vores viden, erfaring og netværk til din erhvervelse af skove i Baltikum.