Velkommen

Tak fordi du kigger forbi.
Vi håber at besøget er udbytterigt, uanset om du er her som gæst, kunde, samarbejdspartner eller bare nysgerrig surfer og at det vil hjælpe dig videre i din søgning.Jesper Kjær ApS er en alsidig udvikler og formidlervirksomhed, der beskæftiger sig med vedvarende energiprojekter, investeringsprojekter, ejendomshandel og formidling, erhvervsmatchning og konsulentydelser i Mellem- og Østeuropa.

Vores position bygger på en dyb indsigt i de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi sætter en ære i at være en engageret samarbejdspartner og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt.

Udvikling og formidling af investeringsprojekter er en kompleks proces, men vi har altid øjnene rettet mod det, der skaber værdi for vores kunder.Vi formidler og sælger landbrugsejendomme, herregårde, gårde, landbrugsjord, skovejendomme, hesteejendomme, jagtejendomme, nedlagte landbrug, attraktive byggegrunde og ejendomme i Polen, Litauen, Letland og Estland.


Ref. nr. L00561PL:

Unik hestestutteri, i en klasse for sig selv, til salg i Polen.

Nyhed, september 2020:
For andet år i træk har ét af stutteriets heste vundet det fineste galopløb i Warszawa for fireårige hopper.
Nyd løbet via dette link  


Et enestående og meget præsentabelt hestestutteri.

Ideelt klima, terræn og layout til opdræt af sportsheste.

Stedet er ganske unikt i betragtning af dets historie, placering og ekstraordinære kvalitet af bygningerne og jordlayoutet.

For dem, der nyder at leve i harmoni med naturen, værdsætter en sund livsstil, er det et ideelt match med et stort potentiale til at erhverve sin egen oase eller drive sin egen virksomhed.

Perfekt til både permanent ophold og fritid for den kræsne naturelsker.

Se en præsentation her  

Vi formidler landbrugejendomme    naturejendomme    og  liebhaverejendomme     i Polen, Litauen, Letland og Estland, via et bredt og personligt netværk.


Bæredygtige bygningsmaterialer fra Tyskland.

Repræsentation for Skandinavien.
Jesper Kjær
Telefon: +45 5136 1495
e-mail: jesper.kjaer@naturbauhaus.de  

Læs mere her ....  .