Velkommen

Tak fordi du kigger forbi.
Vi håber at besøget er udbytterigt, uanset om du er her som gæst, kunde, samarbejdspartner eller bare nysgerrig surfer og at det vil hjælpe dig videre i din søgning.Jesper Kjær ApS er et uafhængigt udvikler- og mæglerfirma, der har faciliteret investeringsprojekter i Polen, Litauen, Letland og Estland siden 2001, med særligt fokus på landbrug siden 2003.

Vores position bygger på en dyb indsigt i de lokale muligheder - og evnen til at være på forkant med morgendagens strømninger. Vi sætter en ære i at være en engageret samarbejdspartner og vi har gjort det til vores varemærke at gøre det umulige muligt.

Udvikling og formidling af investeringsprojekter er en kompleks proces, men vi har altid øjnene rettet mod det, der skaber værdi for vores kunder.


Der er en stigende interesse for investering i baltisk landbrug og skovbrug.
For at imødekomme denne efterspørgsel har vi for nylig introduceret nye websider, der præsenterer et bredere udvalg af investeringsmuligheder:
Landbrug   
Investeringsobjekter   
Skov- og naturejendomme   
Kontakt os  


Skovinvestering i Baltikum.
Et attraktivt alternativ for investorer der er på jagt efter nye investeringstyper.

Vi formidler skove i Estland, Letland og Litauen.

Jesper Kjær ApS har udviklet og formidlet investeringsprojekter i Polen og de tre baltiske lande siden 2001 og formidlet landbrug siden 2003. Vi har igennem årene udviklet et stort, effektivt og lokalt netværk.

Verden fokuserer i øjeblikket på klimaet, så skovinvesteringer går en lys fremtid i møde. Naturligt, i en bæredygtig portefølje, sammen med f.eks. vindkraft- og solenergiinvesteringer.

Vi tilbyder vores viden, erfaring og netværk til din erhvervelse af skove i Baltikum.

Informationerne på denne internetside er kun til generel orientering. Læs vores Vilkår og betingelser